Identiteit bestuurder busje te water onbekend

woensdag 15 januari 2014

Drachten - Dinsdag 14 januari omstreeks 20.00 uur zag een getuige een bestelbusje verdwijnen in het water langs de Loswal in Drachten. Hulptroepen rukten massaal uit. Duikers van de brandweer hebben de bestuurder uit het bestelbusje gehaald en overgedragen aan ambulancepersoneel. De man, waarvan de identiteit nog onbekend is, is buiten bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit onderzoek is komen vast te staan dat de man de enigeinzittende van het busje geweest moet zijn. Ook is vastgesteld dat het busjedinsdagmiddag is gestolen in Winsum (Groningen).

Kent u de man?

De bestuurder van het busje was niet in het bezit vanidentiteitspapieren. Zijn identiteit is tot op heden nog niet achterhaald. Hetgaat om een man met een licht getinte huidskleur, vermoedelijk tussen de 20 en40 jaar, ongeveer 1.80-1.85 m lang, kort zwart haar en een licht gezet postuur.De man droeg donkere kleding en een bruine, gebreide muts. Op zijn lichaamzitten verschillende tatoeages, waaronder n op zijn onderarm. Denkt u te wetenom wie het gaat? Neemt u dan contact op met de politie in Drachten via0900-8844.

Update 14 januari 10:00 uur

Zojuist is het bericht bij de politie binnen gekomen dat de bewustebestuurder in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden. Nog altijd iszijn identiteit onbekend. De politie zet het onderzoek naar het achterhalen vande identiteit voort.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Drachten | 112 alarmeringen Drachten | Goedkoop Tanken in Drachten | Supermarkten in Drachten | Weerbericht Drachten