Vrachtautochauffeur ernstig gewond op A7

vrijdag 11 november 2016

Drachten - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A7 raakte vrijdagmorgen een 62-jarige vrachtwagenchauffeur (woonplaats nog onbekend) ernstig gewond.

Door onbekende oorzaak schaarde de uit de richting van Groningen in de richting van Heerenveen rijdende man met zijn met mest beladen truck met oplegger. De combinatie kantelde en schoof door de middenvangrail en kwam gedeeltelijk op de andere rijbaan tot stilstand. De chauffeur die bekneld in zijn cabine zat moest hieruit bevrijd worden. Hij werd door het mobiel medisch team behandeld en overgebracht naar het UMCG.

Een uit tegengestelde richting naderende vrachtwagen- en autobestuurder moesten hierbij uitwijken waarbij de personenauto geraakt werd door de gekantelde combinatie. De 41-jarige bestuurder (woonplaats onbekend) kwam met de schrik vrij.

De rijbaan van de A7 werd in beide richtingen door Rijkswaterstaat afgesloten en het verkeer wordt omgeleid. Ten tijde van het plaatsen van dit bericht kon het verkeer uit de richting van Groningen in de richting van Heerenveen gebruik maken van de vluchtstrook van de A7.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Drachten | 112 alarmeringen Drachten | Goedkoop Tanken in Drachten | Supermarkten in Drachten | Weerbericht Drachten