Rit op motorkap na aanrijding

dinsdag 21 januari 2014

Drachten - Een 22-jarige inwoner van Drachten heeft na een verkeersruzie een rit op de motorkap van een auto door zijn woonplaats gemaakt. De man was op de motorkap van de wagen van een 28-jarige plaatsgenoot gesprongen nadat deze eerder een kleine aanrijding had veroorzaakt en vervolgens was weggereden.

De 28-jarige automobilist uit Drachten was weggeredenop De Bolten, nadat hijtegen de auto van een 29-jarige man uit Leeuwarden was gereden. Eenstukverderop werd hij achterhaald door de bestuurder van de andere auto.De22-jarige man uit Drachten, die als passagier bij de 29-jarige in de autozat, stapte uiten sprong vervolgens opde motorkap van de veroorzaker van deeerder aanrijding. De 28-jarige Drachtster reed wederom weg,met de man op zijnmotorkap.

Voorruit kapot

De rit eindigde na een behoorlijke omzwerving door Drachten op de Jade. Kortvoordat de politie aankwam, schopte de 22-jarige de voorruit van de wagen vanzijn plaatsgenoot stuk. De 28-jarige Drachtster werd door de politieaangehouden. Hij vertelde dat hij in paniek was geraakt, omdat hij zich na deaanrijding gentimideerd voelde.De man is na het opmaken van een proces-verbaalop vrije voeten gesteld. De 22-jarige overleefde het avontuur zonderkleerscheuren. Naar zijn rol wordt verder onderzoek gedaan.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Drachten | 112 alarmeringen Drachten | Goedkoop Tanken in Drachten | Supermarkten in Drachten | Weerbericht Drachten