Drachten | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Vrouw (32) overleden na geweldsincident

mishandeling / vechtpartij

Drachten - Een 32-jarige vrouw uit Drachten is donderdag- op vrijdagnacht in haar woning aan het Zilverschoon in Drachten om het leven gebracht. Haar 43-jarige ex-vriend uit Drachten werd kort na het incident op het Moleneind Zuidzijde aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

Politieagenten reageerden op een melding van buren dat er ietsin de betreffende woning aan de hand was. De agenten wisten, gekomen bij dewoning, door een raampje in te slaan binnen te komen. Daar troffen zijn hetlevenloze lichaam van de vrouw aan. Het slachtoffer bleek door geweld om hetleven te zijn gebracht. Op grond van een omschrijving van een getuige werd de43-jarige op het Moleneind getraceerd en even later ingerekend.

In de woning troffen de agenten ook de 8-jarige zoon van hetslachtoffer aan. Het jongetje werd overgedragen aan zijn vader. De rechercheursvan de forensische opsporing verrichtten uitgebreid sporenonderzoek in dewoning. Ook wordt een speurhond ingezet om te kijken of er nog relevante sporenen/of voorwerpen kunnen worden gevonden. De verdachte wordt vandaag gehoord.

Soortgelijke berichten

Geweldsincident Andijk
Andijk

Vrouw gewond na geweldsincident
Amsterdam

Twee gewonden bij geweldsincident
Meerlo

Getuigen ernstig geweldsincident gezocht
Amsterdam

Slachtoffer geweldsincident Poelestraat overleden
Groningen

Politie zoekt getuigen van geweldsincident
Heerhugowaard

Geweldsincident blijkt gevolg van relationeel geweld
Meerlo

Politie onderzoekt geweldsincident in het verkeer
Bodegraven

Politie onderzoekt dodelijk geweldsincident
Ijmuiden

Politie zoekt verdachten geweldsincident
Haarlem

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio