Woninginbraken

zondag 16 februari 2014

Beetsterzwaag- Leeuwarden- Oldeboorn, Franeker - De politie onderzoekt een aantal woninginbraken die zaterdagavond plaatsvonden in diverse plaatsen in Frysln. De inbraken vonden in het algemeen in de avonduren plaats en in woning waar geen of nauwelijks verlichting brandde.

Beetsterzwaag- In een woning aan de Bommegaerde werden eenlaptop, Ipad en sieraden weggenomen. In een woning aan de Vrijburgstrjitte werdook ingebroken. Het is nog onduidelijk waar hier werd gestolen. De hele woningwerd door de inbrekers overhoop gehaald.

Oldeboorn- Uit een woning aan de Tsjerkebuorren werden tweelaptops gestolen. Het is nog onbekend hoe de inbreker(s) de woning binnen zijngekomen.

Franeker- Uit een woning aan de Tjotter werdenzaterdagmiddag/avond geld en sieraden wegenomen. De inbreker(s) kwam(en) dewoning binnen door een raam te vernielen.

Leeuwarden- Een woning aan de Pasveerweg en de Hollanderstraatwerden zaterdag ookdoor het inbrekers gilde bezocht. Het is nog onbekend wat erwerd weggenomen.

Gelegenheid maakt de dief

De inwoners van Frysln kunnen een belangrijke bijdrage leveren in hetverminderen van het aantal woninginbraken. Zorg voor goed hang- en sluitwerk ensluit deuren en ramen af als u uw huis verlaat. Laat geen waardevolle spullenzoals laptops, smartphones en ipads in het zicht liggen, want gelegenheid maaktimmers de dief. Installeer daarnaast een programma op je computer, laptop, Ipadsmartphone of tablet-pc om hem bij diefstal eenvoudig te kunnen traceren (track& trace). Op de website

leest u alles over hoe u uw woning veiliger kunt maken of ga naarwww.123inbraakcheck.nlen test hoe snel een inbreker uw huis binnen kan komen.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Drachten | 112 alarmeringen Drachten | Goedkoop Tanken in Drachten | Supermarkten in Drachten | Weerbericht Drachten