Snorder aangehouden

maandag 27 oktober 2014

Beetsterzwaag - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 51-jarige inwoner van Drachtstercompagnie aangehouden. De man wordt verdacht van het vervoeren van personen tegen betaling, terwijl hij niet in het bezit is van een vergunning daarvoor.

In het weekend maken veel stappers gebruik van taxi?s om in hetuitgaanscentrum van Drachten te komen en om vervolgens weer naar huis te gaan.De afgelopen jaren zijn in en rondom Drachtendiverse snorders actief. Dezeaanbieders van personenvervoer zonder vereiste vergunning zijn de legaletaxibranche dan ook een doorn in het oog. Reden voor de politie om tegen dezesnorders op te treden. In de nacht van zaterdag op zondag kregen agentensignalen dat de 51-jarige man weer als snorder actief was. Uiteindelijk werd deman betrapt toen hij een aantal mensen naar hun bestemming in Beetsterzwaagbracht. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werdtegen hem proces-verbaal opgemaakt. In de loop van de nacht mocht de man weerhet bureau verlaten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Drachten | 112 alarmeringen Drachten | Goedkoop Tanken in Drachten | Supermarkten in Drachten | Weerbericht Drachten