Man aangehouden na diverse aanrijdingen

zondag 10 maart 2013

Drachten - Zaterdagmiddag is een 35-jarige automobilist uit Wijnjewoude aangehouden nadat hij diverse aanrijdingen had veroorzaakt in het centrum van Drachten.

Kort daarvoor kreeg de politie verschillende meldingen binnen van getuigendie hadden gezien dat een automobilist tegen verscheidene auto?s was gereden envervolgens was doorgereden. De 35-jarige man reed over de Zuidkade en reedmeerdere keren tegen de achterbumper van zijn voorligger en duwde dezebestuurder als het ware in de richting van het kruisingsvlak met deNoorder-Zuiderdwarsvaart/De Raai. Op de kruising stond een andere automobilistte wachten. Deze werd vervolgens van achteren aangereden door het voertuig welkeals eerste was aangereden door de 35-jarige man. Vervolgens botst men nog tegeneen derde auto. De 35-jarige bestuurder gaat er vervolgens vandoor via deZuiderdwarsvaart. Vervolgens rijdt de man wederom tegen een auto, die weer opzijn voorganger botst. Ook na deze aanrijdingen gaat de 35-jarige man ervandoor. Op de Splitting rijdt de man vervolgens tegen de auto van een 48-jarigeman uit de gemeenten Hoogezand-Sappemeer. Hierop is de 48-jarige man uit de autogestapt en met behulp van omstanders is de 35-jarige man uit de auto gehaald enovergedragen aan de politie. De man is ingesloten. Het vermoeden is dat de manonder invloed van cannabis reed. Er is een bloedproef afgenomen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Drachten | 112 alarmeringen Drachten | Goedkoop Tanken in Drachten | Supermarkten in Drachten | Weerbericht Drachten