Man aangehouden voor winkeldiefstal

woensdag 3 april 2013

Drachten - De politie heeft dinsdagmiddag een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Na onderzoek bleek dat de 42-jarige bij meerdere supermarkten tandpasta had gestolen.

De man was dinsdag rond het middaguur door het personeel van eensupermarkt aan de Noorderhogeweg in Drachten betrapt toen hij enkele artikelen,waaronder tandpasta, had gestolen. Hij verliet snel de winkel en ging ervandoor. De politier werd gewaarschuwd en meerdere agenten keken naar de manuit. De man werd op aanwijzing van het personeel aangehouden in de bosschagesnabij de supermarkt. In de auto van de 42-jarige vonden de agenten meerderetassen gevuld met boodschappen, waaronder veel tandpasta. Tijdens het verhoorverklaarde de man dat hij de tandpasta eerder die dag bij diverse supermarktenin Drachten had gestolen. De verdachte werd voor nader onderzoek ingesloten. Hetvermoeden bestaat dat de man al langer zich bezig houdt met het plegen vanwinkeldiefstallen. De gevulde tassen werden in beslag genomen.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Drachten | 112 alarmeringen Drachten | Goedkoop Tanken in Drachten | Supermarkten in Drachten | Weerbericht Drachten